Over

Ons

Op de pittoreske plaats aan de Zevenhuizerplas staat brasserie De Blokhut. Het is een blokhutvorm, door zijn vorm en al het hout, geeft het een warme en gezellige sfeer. Wij staan voor een geweldige bourgondische beleving tegen een betaalbare prijs! Onze kok bereidt de heerlijkste gerechten in onze unieke Mibrasa houtskool grill/oven. In deze grill/oven wordt uw gerecht gegaard op een temperatuur tussen 300°C en 400°C. Hierdoor krijgt vlees of vis niet alleen een heerlijke smaak maar blijft ook sappig en mals. Dit moet u proeven!

Wat zeggen

ze over ons?

Brasserie de Blokhut staat voor een bourgondische smaak- en sfeerbeleving. Alle hoofdrechten worden bereid in onze unieke Mibrasa houtskool grill/oven..

“Een onwerkelijk gevoel voor details en perfectionisme wordt hier tentoongesteld. Over het eten kan ik kort zijn. Een sensatie. En als uitsmijter, op het terras nog mogen genieten van een heerlijk Trappist biertje. Een ervaring. Een reis naar de Blokhut waard..”

Eduardo Torres -

“Lekker eten en top eigenaren goede sfeer en ambiance echt een aanrader.”

Kelly -

“Wij gingen voor de BBQ, leuk concept, kwalitatief goede ingrediënten. Leuk uitgelegd door de eigenaar, die trouwens een heel enthousiaste ondernemer is met hart voor zijn zaak. Personeel ook heel vriendelijk en vooral klantvriendelijk.”

Louise -

“Lekker eten, aardig personeel. Leuk uitje met vrienden of familie.”

Amal -

“Prima salade bar, smakelijk eten. Vriendelijk personeel. Gezellig. ”

Frans -
Ontdek

Ons

Heeft u iets te vieren? een feest of een andere gelegenheid? Wij verzorgen dit graag voor u. Vraag naar de mogelijkheden. Maatwerk mogelijk. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Neem Contact

Adres:

Strandweg 5 2761 DM

Zevenhuizen

Gratis parkeren

Website: deblokhutbbq.nl

Copyright © All rights reserved deblokhutbbq.nl